Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі!

У Всеукраїнському конкурсі на кращий електронний освітній ресурс «Планета ІТ» роботі на тему: «Створення електронного навчального підручника «Тепловоз 2ТЭ116» для вивчення будови і ремонту тепловозів при впровадженні дистанційної форми навчання в навчальний процес ПТНЗ з метою модернізації змісту професійно-технічної освіти відповідно до перспективних потреб ринку праці» авторському колективу ДНЗ «Мелітопольський професійний ліцей залізничного транспорту» у складі директора Потєряєва Івана Леонідовича, викладача Залогіна Олександра Івановича, викладача Черемісінової Юлії Леонідівни, викладача Шабанової Ірини Вікторівни, інженера-електронника Клименка Сергія Анатолійовича присуджено 1 місце в номінації «Навчально-методичне забезпечення професійної підготовки».
Електронний підручник «Тепловоз 2ТЭ116» – це засіб навчання, створений з дотриманням типової навчальної програми з предмета «Будова і ремонт тепловоза» ДСПТО 8311.ОІ.60.10 – 2013 для підготовки спеціалістів за робітничими професіями 8311 «Машиніст тепловоза», кваліфікація «Помічник машиніста тепловоза», 7233 «Слюсар з ремонту рухомого складу», кваліфікація: 1-6 розряди. Призначений для викладачів, майстрів виробничого навчання, учнів та слухачів курсів підвищення кваліфікації професійно-технічних навчальних закладів залізничного профілю при викладанні, вивченні (в тому числі і дистанційно) даної дисципліни. Рекомендований Міністерством освіти і науки України (№1/11-20238 від 24.12.2014).
Урочисте вручення дипломів переможцям відбулося 03 листопада 2016 року в Інституті професійно-технічної освіти в м. Києві в рамках Всеукраїнської науково-практичної конференції «Управління розвитком професійної освіти в сучасних умовах», на якій представники творчої групи мали змогу дізнатись про проблеми і перспективи управління професійною освітою (з виступу директора Департаменту професійної освіти МОН України, Кучинського М. С.), модернізацію змісту професійної освіти з урахуванням європейського досвіду (з виступу заступника директора Департаменту професійної освіти МОН України, Мірошниченко К. Б.), поспілкуватися з директором Інституту професійно-технічної освіти НАПН України, Радкевич В.О., завідувачем лабораторії електронних навчальних ресурсів Інституту професійно-технічної освіти НАПН України, Липською Л.В.
Переможцям бажаємо постійного професійного вдосконалення, оригінальних проектів та успішної їх реалізації. Нехай щодень приносить вам задоволення від роботи, а усе заплановане здійснюється!

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

«Best cook fest» 2016 (ІІ міжнародний етап)